Ontbijt, lunch en dessert

Al onze favoriete bananenbrood recepten verzameld. Los van (bananenbrood) recepten om zelf te bakken, vind je hier een shit load aan recepten met Sunt producten in de hoofdrol.

Bananenbrood bijvoorbeeld; is ideaal om te beleggen, te besmeren of te toppen. En wist je dat het ook de perfecte basis is voor desserts en andere snacks? Wat dacht je van bananenbrood recepten voor wentelteefjes of granola? Enige wat jij daar even voor moet doen, is een bananenbrood scoren bij een van onze verkooppunten.

Enjoy!
Meer recepten

Om die bananenbrood recepten te maken, heb je natuurlijk wel eerst een bananenbrood nodig. Met 700+ Albert Heijn filialen & heel wat COOP winkels is er altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt. Toch niet? Dan scoor je SUNT bij PICNIC, op ah.nl., via Gorillas of op de SUNT webshop.

Van de duizenden bananenbrood recepten, hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Het lekkerste bananenbrood recept is natuurlijk die van het SUNT bananenbrood, maar er zijn er genoeg die in de buurt komen. Of voor als je lekker wil uitpakken bijvoorbeeld. Wat ons betreft gebruik je voor de lekkerste brunch- snack- of ontbijtrecepten wรฉl ons bananenbrood als basis. Wat dacht je van bananenbrood recepten voor ontbijt taartjes, gegrild bananenbrood of bananenbrood tostiโ€™s.. Klinkt goed toch?!