Spread the word

Voedsel is GOUD waard!

De supermarktschappen zijn al een tijdje gevuld met bergen zoetigheid en kerstspecials. Dat kan maar een ding betekenen: holiday season is officieel begonnen! Dan denk je natuurlijk gelijk aan kerst, familie en heel veel lekker eten.  Maar deze maand van gezelligheid heeft een vieze nasmaak. In Nederland verspillen we in de decembermaand namelijk zo’n 124 miljoen euro aan eten. Hartstikke zonde van onze centen maar vooral van het milieu!

Om iedereen tijdens deze (f)ee(s)tmaand wat bewuster te maken van hun eetgedrag zijn we een bijzondere campagne gestart: ‘voedsel is goud waard’. We hebben een very limited, eetbaar goud bananenbrood ontwikkeld om samen met jou op een ludieke manier aandacht te vragen voor dit serieuze onderwerp. Help je mee?

Hoe het werkt

Samen maken we verschil

Je hebt tijdens verkiezingen vast wel eens huizen gezien met posters achter hun ramen. Ons concept werkt eigelijk een beetje hetzelfde, maar dan met goud bananenbrood, social media en serious karma points!

Omdat we natuurlijk geen bananenbrood willen verspillen, maken we het gouden bananenbrood alleen op aanvraag. Maakt ‘m dus nog unieker! Laat hieronder je e-mail adres achter, dan nemen wij contact met je op.

Prijs: 10,- inclusief verzendkosten
Te bestellen tot: 12 december

Verwachte leverdatum: 19-20 december

*verzending alleen in Nederland*

Stap 1: Bestel jouw eigen gouden bananenbrood hieronder
Stap 2: Maak een instagram waardig kiekje (no worries, hij is reuze fotogeniek!)
Stap 3: Schrijf er een pakkende verspillingsvrije tekst bij (tips, feitjes, anything.. just spread the word)
Stap 4: Geniet van je welverdiende plak bananenbrood, held!

Laat hier je e-mail adres achter. Wij nemen contact met je op over je bestelling.

Inspiratie

De lekkerste toppings voor erop!