fbpx

Verspilling is verrukkelijk kerstpakketten

Ieder jaar gooien we in Nederland in December zo’n 124 miljoen euro aan voedsel weg en onze gok is dat die outdated kerstpakketten met nietszeggende producten dat getal niet naar beneden schroeven. Duurzame kerstpakketten daarentegen..

Hoewel de feestdagen er dit jaar heel anders uit zullen zien, is de behoefte naar een lichtpuntje groter dan ooit. Wij hebben dit jaar de krachten gebundeld met like-minded ondernemers (samen onder de naam “Verspilling is Verrukkelijk”) om de lekkerste en vooral duurzame kerstpakketten samen te stellen vol met producten die anders verspild zouden worden voor een leuke digitale brunch- of borrel bijvoorbeeld. Denk aan ons bananenbrood van geredde bananen, biertjes van overgebleven aardappelen of koekjes van oud brood.

Met onze verspillingsvrije kerstpakketten, red je voedsel van verspilling, maak je jouw kerstbrunch of -borrel lekker duurzaam en verdien je een enorme dosis karmapunten die we in 2021 goed kunnen gebruiken ;-). Wil je ook graag jouw medewerkers, leveranciers en/of klanten verrassen met onze unieke en duurzame kerstpakketten? Check dan de website van Verspilling is verrukkelijk en vraag een offerte aan of stuur een mailtje naar info@suntfood.com.