Okay, dit freakshake recept is wel echt voor de daredevils onder ons. Wie op zoek is naar een feestje in een smoothiebeker, is hier aan het juiste adres. Je kunt je freakshake  natuurlijk zo gek maken als je wilt! Je hoeft bijvoorbeeld geen roomijs te gebruiken, of liters karamel, maar wij vinden; als je zondigt, doe het dan goed! Het ziet er ook gewoon zo leuk uit dat de verleiding van dit recept moeilijk te weerstaan is! Nog een pluspuntje, het is binnen een poep en een scheet in elkaar geflanst en je zit hierna nog uren vol!

Le freak c’est chique!

– SUNT

Ingredienten:

1 hele rijpe banaan
100 ml melk
3 bolletjes vanille ijs (roomijs, of ander ijs met een neutrale smaak)
Versiersels; van mashmellows tot caramelsaus, chocola, donuts. Maak het zo gek als je wilt!


Pak je blender en doe je banaan erin. Mix het ijs met de banaan en de melk tot een dikke shake. Schenk het in de beker die je in gedachte had te gebruiken. Pak daarna nog een bolletje ijs, leg die bovenop het mengsel en begin met versieren!

Laten we vooral even heel eerlijk zijn; deze homemade freakshake is niet gezond, wel super lekker! Enne, als je dan toch besluit zo’n feestelijke freakshake voor jezelf te bouwen, geniet er dan ook echt van. Niet is vervelender dan een schuldgevoel na het eten. En soms wordt je juist heel gelukkig van een overdosis aan suiker. Die gym staat er morgen ook nog! Don’t forget to live a little, fitgirl!