Chat with us, powered by LiveChat
Meer dan je ooit had willen weten

De meestgestelde vragen

Waar kan ik dit bananenbrood kopen?
Ons bananenbrood is verkrijgbaar op de bakkerijafdeling bij een flink aantal Albert Heijn winkels in Nederland en België. Check snel bij de verkooppunten of die van jouw er tussen zit. Geen Albert Heijn met ons bananenbrood bij jou in de buurt? Je kan ze ook gewoon online bestellen via ah.nl óf bij de servicebalie van je eigen Appie bestellen.
Kan ik jullie bananenbrood ook online bestellen
Zeker weten! Op ah.nl kun je ons bananenbrood online bestellen. Even zoeken naar: SUNT bananenbrood.
Wanneer krijgen jullie meer verkooppunten?
SUNT groeit keihard! Maar om meer verkooppunten te krijgen moet er eerst een bepaalde hoeveelheid per week verkocht worden in de huidige winkels. Oftewel; hoe meer bananenbrood je eet, hoe sneller we in jouw eigen buursuper liggen.
Hoe lang kan ik jullie bananenbrood bewaren
Op de sluitclip van de verpakking kan je zien tot wanneer je bananenbrood goed is. Deze datum geldt voor wanneer je het in de (koel)kast bewaart. Wanneer je ons bananenbrood in plakken snijdt - wel zo makkelijk - en vervolgens invriest, kun je het ten minste een maand bewaren.
Waar komen de bananen vandaan?
De bananen die in het bananenbrood verwerkt worden komen van een banana farm in Equador. Een groot deel van de onnodige verspilling van bananen begint immers bij de teler. We hebben wel grootse plannen om ook in Nederland de verspilling terug te dringen. Stay tuned!
Op de verpakking staat 'zonder toegevoegde suiker' maar bij de voedingswaarden zie ik wel suiker staan, hoe kan dit?
We hebben in ons bananenbrood geen suiker toegevoegd. Dat wil zeggen dat er alleen natuurlijke suikers aanwezig zijn. Bijvoorbeeld van de rijpe bananen of van de dadels. Nu horen we je denken: maar suiker is toch gewoon suiker?! Een van de grootste verschillen is dat ongeraffineerde suiker langzamer wordt opgenomen in je bloed omdat hier nog alle mineralen en vezels bij zitten. En dat is niet zo bij in een fabriek geproduceerde suiker. Dan krijg je vaak die welbekende ''sugar rush'' en ''after dinner dip''.
Wanneer komen er meer smaken?
Momenteel is ons bananenbrood verkrijgbaar in de smaak naturel met noten en kokos. Daarnaast liggen er nog een paar hele lekkere smaken op de plank. O en mocht je zelf een goeie smaak weten; feel free to share!
Hoe veel slapeloze nachten heeft het gekost voordat jullie in de winkels lagen?
Die slapeloze nachten zitten er af en toe nog steeds tussen.. Maar, hard work pays off en die extra winkels blijven er nog bijkomen!
Hoe krijg je een product in de schappen van de supermarkt?!
Oef, goeie vraag. Heel cliché, maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Het begint natuurlijk met een goed idee en een sterk recept. Begin anywhere. Bijvoorbeeld bij het restaurant om de hoek. Laat het aan zo veel mogelijk mensen proeven en perfectioneer de receptuur. En het kan nooit kwaad om eens een balletje op te gooien bij een supermarkt met de vraag of er interesse in is. Zo is SUNT immers ook begonnen.
Ik heb een vraag die hier niet tussen staat
Dan kan je het beste even een mailtje sturen naar info@suntfood.com. We kunnen oneindig veel vertellen over onze reis naar de supermarkt, ons product, de voedingswaarden, onze kantoorhond Emilio en onze favoriete boeken.