fbpx
Meer dan je ooit had willen weten

De meest gestelde vragen

Waar kan ik dit bananenbrood kopen?
Dat kan bij (bijna) alle Albert Heijn XL winkels in Nederland en ruim 40 Albert Heijn winkels in België. Als je zeker wil weten dat je niet voor niets naar de winkel gaat, check dan even onze verkooppunten.
Hoe lang kan ik jullie bananenbrood bewaren
Op de sluitclip van de verpakking kan je zien tot wanneer je bananenbrood goed is. Deze datum geldt voor wanneer je het in de (koel)kast bewaard. Als je het in plakken snijdt en vervolgens invriest, kan je het ten minste een maand bewaren.
Wanneer komen er meer smaken?
Als het aan ons ligt; heel snel! Op dit moment doen we een pilot met Albert Heijn. Als er voldoende vraag is naar onze producten, komen er vanzelf meer smaken. En we hebben al een paar hele lekkere op de plank liggen. Mocht je zelf een goeie smaak weten; laat het vooral weten!
Hoe krijg je een product in de schappen van de supermarkt?!
Oef, goeie vraag. Heel cliche maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Het begint natuurlijk met een goed idee en een sterk recept. Begin anywhere. Bijvoorbeeld bij het restaurant om de hoek. Laat het aan zo veel mogelijk mensen proeven en perfectioneer de receptuur. En het kan nooit kwaad om eens een balletje op te gooien bij een supermarkt met de vraag of er interesse in is. Zo is SUNT immers ook begonnen.
Waar komen de bananen vandaan?
De bananen die in het bananenbrood verwerkt worden komen van een banana farm in Equador. Een groot deel van de onnodige verspilling van bananen begint immers bij de teler. We hebben wel grootse plannen om ook in Nederland de verspilling terug te dringen. Stay tuned!
Wanneer krijgen jullie meer verkooppunten?
Om meer verkooppunten te krijgen moet er eerst een bepaalde hoeveelheid per week verkocht worden in de huidige winkels. Oftewel; hoe meer bananenbrood je eet, hoe sneller we in jouw eigen buursuper liggen 😉
Hoe veel slapeloze nachten heeft het gekost voordat jullie in de winkels lagen?
Een hoop! Eerst gaan er 300 dingen mis voordat er 1 goed gaat. En dat is soms best heftig. Maar het leuke is; als je ergens echt voor gaat en echt gelooft dat het goed komt, dan kom je er vanzelf. Zelf ook last van slapeloze nachten? Wij weten nog wel wat goede apps die je zo in slaap krijgen! 😉
Op de verpakking staat 'zonder toegevoegde suiker' maar bij de voedingswaarden zie ik wel suiker staan, hoe kan dit?
We hebben in ons bananenbrood geen suiker toegevoegd. Dat wil zeggen dat er alleen natuurlijke suikers aanwezig zijn. Bijvoorbeeld van de rijpe bananen of van de dadels. Nu horen we je denken: maar suiker is toch gewoon suiker?! Een van de grootste verschillen is dat ongeraffineerde suiker langzamer wordt opgenomen in je bloed omdat hier nog alle mineralen en vezels bij zitten. En dat is niet zo bij in een fabriek geproduceerde suiker. Dan krijg je vaak die welbekende ''sugar rush'' en ''after dinner dip''.
Ik heb een vraag die hier niet tussen staat
Dan kan je het beste even een mailtje sturen naar info@suntfood.com. We kunnen oneindig veel vertellen over onze reis naar de supermarkt, ons product, de voedingswaarden, onze kantoorhond Emilio en onze favoriete boeken.
Kan ik jullie bananenbrood ook online bestellen
Op dit moment kan je ons bananenbrood nog NIET online bestellen via ah.nl - wordt aan gewerkt!