Heel Holland bakt.. er niks van

‘Quarantaine baking’ lijkt het nieuwe mediteren. Totdat je baksessie in een pure frustratie eindigt als je na al die keukencardio een misbaksel de oven uit tovert en je alles direct de prullenbak in kan schuiven. Dat is, als het aan ons ligt, verleden tijd. We present to you: Eerste Hulp Bij Misbaksels! Wij helpen jou om voortaan de beste creaties uit je oven te toveren, we geven je tips wat je nog wèl van je misbaksel kan maken én voorkomen zo samen flink wat kilo’s voedselverspilling!

Ervaar jij een “heel holland bakt.. er niks van” situatie met een mislukt bananenbrood en ben je in desperate need of E.H.B.M. (Eerste Hulp Bij Misbaksels)? Neem dan contact op met de bananen hotline. Stuur ons een appje met je misbaksel of plaats het op instagram met #heelhollandbakterniksvan en wij helpen je met de oplossing voor de volgende keer of laten je weten wat voor iets lekkers je nog van je misbaksel kan maken.

  1. Plaats je misbaksel op Instagram met #heelhollandbakterniksvan OF whatsapp naar 06-40665380
  2. Wij helpen je met de oplossing voor de volgende keer of laten je weten wat voor iets lekkers je nog van je misbaksel kan maken
Inspiratie

Wat te doen met je misbaksel